Niina Kiiveri

Kuvataiteilija / Visual Artist

Pink Plastic Apocalypse (2018)

Kuvassa Pink Plastic Apocalypse -teos installoituna seinälle. Teos koostuu kolmesta vaaleanpunaisesta valokuvaosasta, keskipaneeleista ja sivupaneeleista.

PINK PLASTIC APOCALYPSE
Triptyykki / Triptych

36cm x 70cm, 50 cm x 70 cm, 36 cm x 70 cm
Pigmenttivedos vaaleanpunaiselle akryylille /
Pigment print on pink acryl

Editio 1+1

Maailmanloppu on täällä ja se on täynnä pinkkiä, glitteriä ja irtokarkkipussipyörteitä! Teoksen taustalla on ajatus maailmanlopun kuvauksista kuvataiteen historiassa ja miltä maailmanloppu näyttäisi vaaleanpunaisten lasien läpi. Pinkki ja kimaltava silmänlume kätkee taakseen pelottavia mahdollisuuksia.

Kuvassa teoksen keskipaneeli, jossa vaaleanpunaisessa taustassa  alareunan muovimeressä kelluvasta arkusta nousee kermavaahtopilven lailla viisipäinen vaaleanpunainen söpö hevoshirviö. Taustalla meressä on hukkuvia ponileluja, teoksen yläosassa kermavaahtopilviltä strösseleitä alas heittelevät perhosen siivin koristellut kissa- ja pupuhahmot.
Kuva kokonaisesta teoksesta, jossa oikeassa paneelissa vaaleanpunaiset pikkuponit lentävät lelulinnan ympärillä, keskipaneelista nousee pandoran lippaasta hevoshirviö ja oikeassa paneelissa merestä nousevat my little ponypahikset , taivaalla siintää pahaenteinen tumma glitterplaneetta.
PINK PLASTIC APOCALYPSE, 2018
Triptyykki / Triptych
36cm x 70cm, 50 cm x 70 cm, 36 cm x 70 cm
Pigmenttivedos vaaleanpunaiselle akryylille /
Pigment print on pink acryl